Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Lös problemet

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Wed, February 06, 2019 22:51:22
En av mina kollegor är sjuk och imorgon är det examination av studenterna i palliativ vård. Vi måste lösa problemet så alla studenter kan examineras. Om alla hjälps åt så går det.

Jag kastar om mitt schema och avstår ett möte imorgon förmiddag och skickar ett skriftligt underlag istället för att närvara personligen. Några studenter tillfrågas om att examineras på förmiddagen istället för på eftermiddagen vilket innebär att vi alla får fler studenter att examinera än ursprungligen var tänkt och resten fördelas mellan de lärare som examinerar under eftermiddagen. Voila! Problemet är löst, men det hade inte kunnat ske utan ett samarbete där alla bidrog med sin del.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.