Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Överfört manus

ForskningPosted by Åsa Fri, December 28, 2018 10:56:06
Idag fick jag mail om det manus vi överförde från den tidskrift vi submittat till och till en som de förslog skulle passa vårt manus bättre.

Jag behövde bekräfta överföringen, komplettera med lite uppgifter, svara på reviewernas frågor och justera manuset.

Det känns ju ändå lite bra att vi får en chans att rätta till det som reviwers haft synpunkter på innan det bedöms igen.

Frågan är bara hur man svara på flera av de kommentarer som den ena reviewern hade då de är av typen - Det hade varit mer intressant med en hälsoekonomisk analys av detta. och - Det hade varit intressant med en analys av X och Y och Z istället.

Ja det är ju möjligt men nu är det inte det vi gjort och inte heller de data vi har så det blir jättesvårt att göra något av detta. Här får man ta fram sin diplomatiska sida.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.