Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Bråda dagar - julen närmar sig

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Fri, December 21, 2018 13:07:45
Nej, det här kommer inte att handla om förberedelser av julen på ett socialt plan utan om allt som man som lärare behöver göra innan julen kommer som ett "störande moment" mitt i flödet av arbetsdagar.

Det är en aldrig sinande ström av uppgifter som man har att hantera så här både i slutet av kalenderåret, i slutet av terminen och inför början av nästa termin. Allt som inte tidigare gjorts ska nu bli färdigt. Alla arbetar febrilt för att kunna gå in i det nya året utan att ha massor av gammalt arbete med sig. Alla gör det, inte bara jag. Det innebär dock ibland att jag drabbas av andras iver att starta det nya året som ett rent blad.

Det droppar in mail med allt möjligt som behöver göras och has koll på och där jag ska bidra med min beskärda del. Idag har biblioteket mailat om att alla ska lägga in publikationer från det gångna året innan det blir ett nytt år. Jag sätter ännu en punkt på min redan långa lista och konstaterar sedan ... jag har ju semester idag ... eller det får nog bli en annan dag

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.