Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Varför kostar det i skolan?

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Thu, October 25, 2018 16:39:27
Jag upphör inte att förvånas över studenterna och hur de tänker. Jag fick just mail från en student som undrar varför litteraturen för HLR utbildningen kostar pengar. Hen hade fått materialet gratis på sin arbetsplats men hade slarvat bort det ...

Ja vad ska man svara? Jag har svårt att förstå att någon inte inser att en arbetsgivare kan göra en hel massa saker, te.x. köpa in litteratur och ge bort till sina arbetstagare, bjuda på jullunch eller hålla med leasingbilar men att en högskola inte kan göra på samma sätt för sina studenter.

Vilket annat kursmaterial är gratis när man läser på högskolan? Är det ofta som bokhandlare ger bort böcker de köpt in? Svaret på båda dessa frågor är enkelt för mig. Nej!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.