Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Jag tar saken i egna händer

ForskningPosted by Åsa Tue, October 09, 2018 23:10:13
När jag för tredje gången skulle påpeka att samma fel kvarstår i mitt proof brast tålamodet. Jag orkade inte göra det en gång till. Så mycket arbete för ingenting alls. Helt meningslöst!

Jag funderade över mina möjligheter och ringde raskt till mina vänner på Bild och Media för att höra om de hade Adobe Acrobat för redigering av pdf:er, och det hade de!

Jag fick lov att låna Peters dator under hans lunch och själv genomföra alla de justeringar som skulle göras i manuset. Tyvärr innebar korrigeringarna nästan uteslutande att text adderades i manuset vilket gjorde att texten inte längre rymdes på sidan. Jag fick då börja att verkligen redigera i manuset och skjuta texten framåt nedåt i manuset.

Nu är alla justeringar genomförda så som de ska vara men för övrigt ser manuset inte helt snyggt ut. Texten drar sig långt ned i marginalerna och referenslistan ser helt förstörd ut. detta lämnar jag till indierna som administrerar tidskriften att ordna. Nu är ju texten i sig i alla fall korrekt!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.