Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Hemresa med strul

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Sun, October 07, 2018 23:55:25
Hemresan från Namibia avslutades med att en av mina väskor inte kom fram samtidigt som jag gjorde det. Det var alltså bara att bege sig hemåt med bara en av två väskor med sig.

Då vi gjorde två byten av plan på vägen hem fanns det en del tillfällen för den att komma på villovägar så egentligen sak vi väl vara glada att bara en av de totalt fyra väskor min kollega Christina och jag checkat in kom hela vägen fram samtidigt med oss.

Efter ett antal timmar fick jag meddelande att den var återfunnen och skulle ankomma senast kl 22:30. Vart den skulle komma då var högst oklart. Inte var det till mig i alla fall för den kom inte under gårdagen, men idag vid lunch dök den upp. Skönt att allt nu är på plats.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.