Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Att stå vid en stängd dörr ...

Hälso- och sjukvårdPosted by Åsa Fri, June 08, 2018 14:34:36
Under våren kom inbjudan till uppstartsträff för ett Nätverk för vårdvetenskap från Skaraborgs sjukhus FoU. Det är något som jag verkligen har saknat! Ända sedan jag var doktorand har jag och fd doktorandkollegor talat om behovet av detta för oss sjuksköterskor som arbetar i sjukvården. Vi blev doktorander 2006.

En gång tidigare har ett försök gjorts att starta ett sådant nätverk men det blev bara ett möte. När inbjudan kom blev jag alltså mycket glad och bokade in mötet i almanackan.

Idag var det så dags för mötet. Jag har haft fullt sjå i veckan med att ha kvar den här bokningen i almanackan men knåpat för att få till det då jag velat prioritera mötet.

Döm om min förvåning när jag står alldeles ensam utanför en stängd dörr till en alldeles nedsläckt lokal. - Var är mötet?

Efter att ha frågar runt lite får jag veta att mötet är inställt eller ska man kanske säga flyttat, till i höst. Eftersom jag stod där alldeles ensam antar jag att alla andra som fått inbjudan fått veta att mötet flyttats. Riktigt dåligt!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.