Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Ersta i solsken

ForskningPosted by Åsa Mon, May 14, 2018 23:48:44
Idag har jag varit på Ersta Sköndal Bräcke högskola för att arbeta på ett manus jag skriver med forskare därifrån. Dagen började med att Tove, en lektor som precis som jag meriterar sig till docent, arbetade på med formaliadokument som behövs för submission av manuset. Vi hade fått en jättefin lokal högst upp i ett hus på Ersta i Diakonihuset där vi satt nästan helt ostörda.

Därefter anslöt min mentor och vi diskuterade manuset en stund för att sedan gå och äta lunch på Ersta terrassen. det var underbart väder med sol och varmt så vi satt ute med en fantastisk utsikt.

Slutligen arbetade vi en stund till med manuset tillsammans med en fjärde författare för manuset, Lennart Nordenfelt. Vi fick massor av bra synpunkter av honom och dessa arbetade vi sedan ytterligare med efter att han lämnat oss.

Vi avslutade dagen med att vara lite busiga och ta nödtrappan upp på taket på högskolan och titta på utsikten. Vidunderlig!
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.