Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Den svårberäknade tiden

ÖvrigtPosted by Åsa Thu, March 29, 2018 15:38:31
Jag har massor av saker att göra men det är så svårt att veta hur mycket tid som behövs för det som ska göras. Är det mycket eller lite tid som kommer att gå åt? Det vet jag egentligen inte.

Att listan med saker som behöver göras är lång är ju inte samma sak som att det kommer ta en massa tid att beta av den. På motsvarande sätt behöver inte en kort lista betyda att det snart kommer vara avklarat.

Bara vetskapen om att det är saker som behöver göras känns tung, även om det inte är saker som brinner. Tänk att kunna ha känslan av att allt är under kontroll. Jag strävar efter den men det känns som ett ouppnåeligt mål.

Jag har också alltid en liten oroskänsla som handlar om att jag ska missa eller glömma något viktigt eftersom jag har så mycket att göra. Känslan av att inte ha full koll är inte helt angenäm.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.