Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Grusas min plan?

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Sun, March 04, 2018 16:48:41
I min plan för min docentmeritering som jag tänkt skicka in i april ingick att någon av de tre artiklar som jag hade submittat skulle hinna accepteras. Nu har två av dem rejectats. I och för sig inte för att de ansetts som dåligt utförda utan av lite andra skäl, men faktum är ändå detsamma. De har fått avslag. Nu har jag bara en artikel kvar att sätta hoppet till om min plan ska kunna gå i lås.

Jag håller mina tummar men får kanske börja vänja mig vid tanken på att det kanske inte kommer gå vägen så ansökan kan gå in i april. Att det blir just i april är inte viktigt i sig men poängen med det var att ansökan då skulle hinna granskas innan oktober då vår akademiska högtid är. Nästa är först om två år och dit känns det väldigt långt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.