Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Rekonstruera är så svårt

ForskningPosted by Åsa Sun, February 11, 2018 22:46:07
Jag har suttit med min ansökan för docentmeritering. Jag har ju ett som jag tycker, uppdaterat CV men trots det så är det många uppgifter som saknas i det och som jag behöver nu. En sådan sak är t.ex. diarienummer och titel för de forskningsansökningar jag gjort och som gett mig forskningsmedel.

Jag har suttit och försökt rekonstruera detta idag men det är verkligen jättesvårt. Hur jag än försöker får jag det inte att stämma. Imorgon får jag helt enkelt fråga hos en av mina forskningsfinansiärer om de kan hjälpa mig att reda ut det som är oklart. Som tur är verkar det bara vara oklarheter för ansökningar hos denna enda av de jag sökt medel från

Jag sänder en tacksamhetens tanke till alla de timmar jag lagt på att hålla mitt CV uppdaterat. Det är guld värt inser jag!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.