Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Stök om schema

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Tue, January 02, 2018 17:23:26
Idag fick vi mail om att det saknas salar för föreläsningar under vårterminens första vecka tillsammans med en förfrågan om jag kunde lösa en del av problemet genom att filma min föreläsning - om vetenskaplig kunskap.

Jo tack, med mindre än två veckor kvar tills föreläsningen ska vara klar så är det inte något jag tar på mig. Jag har ju en del annat att göra, däribland att examinera fem uppsatser. Det är ju ett jättearbete att omarbeta en föreläsning på tre timmar till ett manus som går att göra en filmad föreläsning från. Att sedan ämnet i sig är svårt och inte riktigt lämpar sig för en filmad föreläsning gör inte saken bättre.

Nu löste det sig genom att vi bokar en sal där kursens alla studenter inte ryms. Det har aldrig hänt att alla studenter varit på plats så jag kan inte ens i min vildaste fantasi tro att detta ska vålla några som helst bekymmer.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.