Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Har man inte tid att göra om så gör man rätt från början ...

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Tue, April 30, 2019 00:31:45
Tesen - Gör om gör rätt, är en irriterande tes som dessutom har rätt. Har man gjort fel får man göra om och göra rätt. Den som inte har tid att göra om bör alltså göra rätt från början, det gäller alla och alltid, såväl på högskolan som i livet utanför och för såväl studenter som personal.

Jag har arbetat med en ansökan under en längre tid och nu när den typ var helt färdig insåg jag att själva det formulär man ska använda bytts ut eller i eller i alla fall gjorts om. Detta hade jag inte haft koll på och fick då följaktligen göra om för att göra rätt. Så irriterande eftersom jag inte egentligen hade tid med det. Jag tyckte jag gjort det jag kunde för att förvissa mig om att jag gjorde rätt då jag kollat en gång sedan jag började skriva på ansökan att formuläret var samma som det varit men ett byte kan ju ske när som helst under året inser jag.

Nåja, det var bara att bita i det sura äpplet och göra om.

  • Comments(0)//blogg.disputeradsjukskoterska.se/#post1881