Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Åsa x flera

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Fri, March 08, 2019 16:01:50
På vår institution på Högskolan Väst är vi numera inte mindre än tre personer som heter Åsa och dessutom en Åse. Inte är vi i riktigt samma ålder heller utan spridda från ca 40 till 65 år.

Genom hela mitt liv har jag alltid varit ensam Åsa, förutom när jag läste till sjuksköterska då vi var inte var mindre än fyra Åsa i min kurs.

Detta gör saker lite mer komplicerade och jag inser plötsligt hur alla Marior, Annor och Emmor har det hela tiden. Så fort någon säger Åsa tror jag att det handlar om mig men nu är det inte alls säkert att det är så. Samtidigt inser jag att det finns fördelar med att inte alltid vara unik genom sitt namn, det kan ju vara vilken Anna som helst som sagt något men är det Åsa så har det alltid varit mig man syftat på. Att kunna vara en i en massa ... det är nytt för mig.

  • Comments(0)//blogg.disputeradsjukskoterska.se/#post1839