Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Röja och reda upp

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Mon, February 11, 2019 09:21:51
Det är väl ingen gång som man känner sig så duktig som nr man röjt och rensat i saker man borde gjort för länge sedan. När man har alldeles för mycket att göra är det lätt hänt att saker som inte nödvändigtvis måste göras "nu" prioriteras ned. De läggs åt sidan och riskerar att glömmas bort. Om man inte glömmer bort dem så ligger de och gnager på ens samvete och skapar en olustig känsla av att man inte gjort det man borde.

Just nu har jag haft det lite mer drägligt och nästan kunnat andas vilket gett just möjlighet att röja och reda upp. Särskilt bra går det ju såklart om man använder sådan tid som inte är avsedd för arbete, som helger och det är just det jag gjort. I helgen gjorde jag följande av mina dåliga samveten:

Städade skrivbordet
Skrev lönelistor för mitt nationella uppdrag för hela 2018
Registrerade HLR-utbildningar, den tidigaste av dem i maj och den senaste i december

Inget av det är särskilt kul, meriterande eller intressant utan bara sånt som behöver göras. Härligt att det nu är gjort!

  • Comments(0)//blogg.disputeradsjukskoterska.se/#post1824