Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Allt tar tid ...

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Thu, October 18, 2018 18:08:41
Allting tar tid, inte bara de uppgifter som man har på sin att-göra-lista och som ingår i ens tjänstefördelning. Och även det som är roligt tar tid.

I mailen kom en förfrågan om att presentera från de konferenser jag varit på under året på vår ämnesdag nu i oktober. Ja det klart jag kan göra det, men då behöver jag ju ha en liten presentation också och den tar ju förstås en stund att göra. Även om jag bara har 20 minuter till mitt förfogande så behöver jag ändå ha några bilder att visa. Jag har ju också varit på ganska många konferenser så jag kan inte bara sno presentationerna från konferenserna utan det krävdes lite mer arbete.

Det kom också ett meddelande om att vi, med bara fyra arbetsdagars framförhållning, ska skicka in ansökan om utökad kompetensutvecklingstid, om vi vill ha det. Såklart vi vill, eller såklart jag vill. Bara att sätta sig vid datorn och knattra på. Nu var det inte bara att skriva utan det krävde ett visst tankearbete också.

Jaha ja, då gick det åt en hel del tid igen då. Det var ju inte så bra för den redan fulltecknade almanackan.

  • Comments(2)//blogg.disputeradsjukskoterska.se/#post1728