Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Manus kommunikation reviderat

ForskningPosted by Åsa Mon, June 04, 2018 18:31:07
Idag har min medförfattare och jag arbetat med revidering av vårt manus för att kunna submitta det till en ny tidskrift. Först hördes vi per telefon och sedan arbetade jag vidare med det på egen hand.

Det är alltid mer att greja med än man tror. Just när jag skulle skicka iväg det till min medförfattare kom jag på att vi lagt in referenser från de respektive tidskrifter vi submittat till tidigare. Jag insåg också att vi borde referera till minst en artikel från den tidskrift vi nu ska submitta till.

Då vårt manus nu har lite för många ord kom jag på att vi kan ta bort de tidigare referenser vi lagt in inför de submissioner vi gjort. Söka en artikel från den här tidskriften fick jag också ta mig för och lyckades riktigt bra. Jag hittade en artikel som bara kunde läggas in som referens utan att ändra någon text. Perfekt! Då blev det minimalt tillskott av ord i och med detta.

Nu är manuset snart klart för submission till den nya tidskriften.

  • Comments(0)//blogg.disputeradsjukskoterska.se/#post1566