Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Knep och knåp - med Moodle

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Thu, April 05, 2018 17:28:25
Idag har jag sysselsatt mig med den webbaserade strokekompetensutbildningen som vi håller på att färdigställa. Pilotfasen inleds måndag 16/4 och det är en hel del att greja med nu det sista för att det ska vara möjligt att köra igång som tänkt. Alla dokument måste synka både med varandra och med plattformen så deltagarna kan navigera sig fram och göra det de vill. det är ett ritkigt trix att sy ihop allt och tänka på allt i alla steg så det inte finns lösa ändra någonstans.

En pilotfas är bra då vi kan få återkoppling från de som agerar test-piloter och vi ges på så sätt en chans att upptäcka eventuella feltänk och brister i instruktioner innan vi kör igång i skarpt läge med kanske flera hundra deltagare som startar på en och samma gång.

Jag har därför varit inne i Moodle, Umeå Universitets lärplattform och redigerat där. Jag har aldrig arbetet med Moodle som administratör förut men det var tämligt enkelt, i alla fall för de bas-grejer jag gjorde.


  • Comments(0)//blogg.disputeradsjukskoterska.se/#post1506