Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Julledighet ger ostört arbete

Universitets/högskolevärldenPosted by Åsa Thu, December 28, 2017 15:49:24
Att arbeta så här mellan jul och nyår har sina klara fördelar. Det blir mycket gjort då det är få störande och distraherande saker. Nästan inga mail kommer det så många andra verkar ha tagit ledigt och ingen kurs har jag heller som pockar på uppmärksamhet så här i slutet av terminen.

Det ger gott om tid att arbeta ikapp med sådant som jag skjutit framför mig de senaste veckorna då de inte varit så brådskande. Men någon gång måste även det som inte var brådskande tas omhand, och det blev nu.

Det har även gett ro att lägga sista handen vid den webbaserade kurs jag är ansvarig för tillsammans med min kollega Malin. Jag trodde att den var klar men insåg när jag kikade in i lärplattformen att det såg helt tomt ut för de som gick in där så det blev till att ordna med en välkomsthälsning och instruktioner för hur de som går kursen ska ta sig an den.

  • Comments(0)//blogg.disputeradsjukskoterska.se/#post1418