Disputeradsjukskoterska

Disputeradsjukskoterska

Om bloggen

I bloggen skriver jag om om hur livet ter sig efter disputationen, mitt arbete i den kliniska vården, hur det är att arbeta inom utbildningsverksamhet, om vårdvetenskap, och andra angelägna ämnen inom vårdområdet

Medveten fördröjning

ForskningPosted by Åsa Tue, December 12, 2017 22:51:11
Jag har fått en förfrågan om att göra en review av en artikel för en tidskrift. De ger dock bara två veckor till en efter att man svarat ja för att genomföra reviewn. Det är helt kört! Jag har verkligen inte tid att göra en review just nu, så här precis före jul. Jag har verkligen inte tänkt tillbringa julen med att reviewa.

Jag har dock hittat ett kryphål, för egentligen vill jag göra reviewn. De ger en två veckor till att tacka ja eller nej. Då hamnar saken helt plötsligt i ett annat läge. Om jag kan skjuta reviewn lite framåt i tiden så kan jag göra den. Alltså håller jag inne med mitt svar några dagar så jag förlänger tiden jag har på mig innan reviewn behöver vara färdig. Visserligen får jag inte tillgång till artikeln förrän jag tackar jag, men vad ska jag med den till när jag ändå inte hinner ta tag i den för tillfället?

  • Comments(0)//blogg.disputeradsjukskoterska.se/#post1405